Kodemi

PRE-ORDER

Bij Kodemi heb je de mogelijkheid om bepaalde artikelen als eerste in huis te halen. We zetten nieuwe collecties als pre-order op onze webshop. Door het product als pre-order te bestellen ben je er zeker van dat je het product zo snel mogelijk in huis hebt! We doen dit met artikelen waar veel vraag naar is, zodat u er een kunt bemachtigen.

Pre-orders zijn bestellingen voor producten die nog niet beschikbaar zijn voor algemene verkoop. Om een pre-order te plaatsen, moet je de standaard de volledige prijs vooraf betalen. Betaal je liever een voorschot van 25% vul dan de code PREORDER in bij het afrekenen.

Een voorschot wordt gevraagd om het artikel te reserveren voor jou. 

Levering

Voor leveringen zijn wij afhankelijk van de leverancier. Van zodra wij de collectie hebben ontvangen, nemen wij contact op voor de verzending en betaling van het resterend bedrag. Het resterend bedrag moet binnen de 7 dagen voldaan zijn. 

  • Bij pre-orders boven de €125,00 euro gelden geen verzendkosten.
  • Bij pre-orders onder de €125,00 euro gelden verzendkosten van €6,40.

Annulering

Een pre-order bestelling kan worden geannuleerd. Als je besluit om de pre-order te annuleren binnen 14 dagen na bestelling, krijg je binnen 7 werkdagen je geld teruggestort. Als je de pre-order later dan 14 dagen na bestelling annuleert, brengen we 10% van het aankoopbedrag in rekening.
Bij een retournering van een pre-order, brengen we 10% van het aankoopbedrag in rekening.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen. Kijk op onze website voor updates.

Deze voorwaarden worden beheerst door Belgisch recht. Alle geschillen of procedures vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken volgens de Belgische wetgeving.

Inschrijven op onze nieuwsbrief