Over

Over kodemi

Wie is Kodemi

Team Kodemi, dat zijn Natascha, Emy, Kodi en Gert. Een familie die gek is op uitdagingen en op reizen en die sinds de komst van Emy en Kodi nog wat hectischer is geworden.

Kodemi staat ouders bij met stijladvies en een leuke selectie kinderkleding. Met ons advies en een unieke collectie van onze favoriete merken helpen we om de kleerkasten van de kindjes te vullen met leuke setjes, jurkjes, stoere truien of speelse schoentjes.

Als doorwinterde avonturiers storten we ons graag in deze uitdaging. Volg ons reilen en zeilen zowel on- en offline via onze facebookgroep, blog en nieuwsbrief!

Heb je vragen over kinderkleding, ben je op zoek naar ideeën of persoonlijk stijladvies? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.  

Passie voor kleding

Het is belangrijk dat kinderen zich opperbest voelen in de kleren die ze dragen. En het is helemaal top wanneer die kinderkleding dan ook nog eens kwalitatief en stijlvol is. De ene houdt van lekker stoer, de andere volgt een wat klassiekere lijn.

Onze zoektocht naar mooie, comfortabele en eerlijke kinderkleding voor Emy en Kodi leerde ons dat ook kinderen gebaat zijn met een hele eigen stijl. Maar door een enorme aanbod aan kinderkleding is het niet altijd makkelijk om uit te zoeken wat nu best bij jouw kind past.

Het zoeken naar de beste combinaties, de meest kwalitatieve merken en de juiste stijl werd voor ons een echte passie. En omdat we weten dat goede kinderkleding voor je jongen of meisje vinden niet altijd makkelijk is willen we onze passie graag delen met andere ouders.

Stijladvies voor kinderen heeft heel wat voordelen. Zo kan je veel gerichter op zoek gaan naar kinderkleding wat het shoppen met kinderen aanzienlijk eenvoudiger maakt. Je hebt ook meteen een idee over geschikte combinaties en hoeft daarvoor niet de hele winkel te doorzoeken.

Bovendien hebben we het je extra makkelijk gemaakt door onze selectie kinderkleding online aan te bieden in onze webshop. Daarin vind je de merken waarmee wij ook onze kinderen graag kleden. Stuk voor stuk leuke, stoere en stijlvolle kinderkleding aan een aantrekkelijke prijs. Want je kind stijlvol kleden hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Met ons stijladvies voor kinderkleding vind je snel en makkelijk wat je zoekt.

Heb je meer vragen over onze kinderkleding of ons stijladvies voor kinderen? Aarzel niet om contact op te nemen! We kijker ernaar uit om ook jouw kind te laten schitteren!

Uitgelichte kleding

Inschrijven op onze nieuwsbrief